Monday , March 30 2020
Home / Latest Articles / Агрегати што „вртат“ до 20.000 вртежи (ВИДЕО)

Агрегати што „вртат“ до 20.000 вртежи (ВИДЕО)

Во светот на атмосферските агрегати единствен начин да ја подигнете силата на вашиот автомобил или моторцикл е да ги подигнете вртежите на агрегатот.

Во турбо ерата лесно е да се дојде до коњски сили, но како што велат, ако најдете начин на атмосферскиот мотор да подигнете сила, тогаш сте експерт.

Во продолжение погледнете го следното видео каде ќе видите осум агрегати кои „се вртат високо“:

Check Also

MotoGP нема да продолжи пред месец јули

Спортинг директорот на Ducati Паоло Чабати верува дека е невозможно за MotoGP шампионатот да ја …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *