Saturday , September 23 2017
Breaking News
Home / Latest Articles / Важно известување од организаторот на кружната трка во Кичево

Важно известување од организаторот на кружната трка во Кичево

Официјално соопштение од организаторот на трката АКК Примо АВЈ:

“Дуплата трка во Кичево се одложува еден викенд подоцна, поточно на 23/24.09.2017, бидејки сите групи што мерат време од Македонија и Балканот се зафатени.”

Извинување од организаторот, се гледаме една недела подоцна.

Check Also

Мартин Делев после пехарот во Краљево, настапува во Кичево

После крајно возбудливиот викенд на патеката Берановац крај Краљево, но и освоениот пехар за третата …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *