Monday , May 17 2021
Home / Latest Articles / Дакар 2021 – Етапа 7: Најинтересните моменти по категории (ВИДЕО РЕПОРТАЖА)

Дакар 2021 – Етапа 7: Најинтересните моменти по категории (ВИДЕО РЕПОРТАЖА)

Дакар 2021 продолжи денес после вчерашниот ден за одмор на половина од релито. Денешната седма етапа започнува да открива можни победници…

Check Also

TCR Europe: Словакиаринг овој викенд е првата станица за ПСС Рејсинг Тим

Започнува 2021 сезона во Европската ТЦР Серија После долгата зимска пауза и тренинзите обавени на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *