Monday , May 17 2021
Home / Latest Articles / Дакар 2021: Прекрасните пејсажи на Дакар (ВИДЕО)

Дакар 2021: Прекрасните пејсажи на Дакар (ВИДЕО)

Погледнете ги најубавите пејсажи од изминатите седум дена од Дакар Рели – Саудиска Арабија

Check Also

TCR Europe: Словакиаринг овој викенд е првата станица за ПСС Рејсинг Тим

Започнува 2021 сезона во Европската ТЦР Серија После долгата зимска пауза и тренинзите обавени на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *