Wednesday , February 19 2020
Home / Latest Articles / Дали е ова најдобрата дрифт битка во историјата? (ВИДЕО)

Дали е ова најдобрата дрифт битка во историјата? (ВИДЕО)

Во ова видео ќе можете да ја погледнете дрифт битката помеѓу Ирецот Џејмс Дин и Пољакот Павел Борковски кои се натпреваруваат во Европскиот дрифт шампионат. Потоа вие одлучете дали ова е највозбудливата дрифт битка досега…

Check Also

WRC: Танак најбрз на бизарниот шејкдаун во Шведска

На денешниот прв ден од Шведското рели гледаме бизарни кадри… Шведско снежно рели без снег, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *