Tuesday , January 19 2021
Home / Latest Articles / Имате Toyota GR Supra и сакате широк боди-кит? 10 произведувачи со нивните цени

Имате Toyota GR Supra и сакате широк боди-кит? 10 произведувачи со нивните цени

Дефинитивно е дека Toyota GR Supra го освои пазарот.

После тоа останува на тоа до каде се подготвени да одат фанатиците на овој модел. Ова е за вас, фанатици. 10-те најпопуларни произведувачи на проширени боди китови кои едноставно оставаат без здив.

 1. PANDEM GR SUPRA WIDEBODY KIT, исто така познат како Rocket Bunny

Цел кит со стартна цена од 8.000 долари

 1. VARIS GR SUPRA WIDEBODY KIT
  Цена од 17,985 долари за Varis Arising I
  Цена од 25,590 долари за Varis Supreme
 1. HKS GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена од 10.000 долари.

 1. STREET HUNTER GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена од 7.000 долари за цел кит.

 1. TOM’S RACING GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена од 10.000 долари.

 1. KUHL RACING GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена од 9.250 долари.

 1. LIBERTY WALK GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена од 14.850 долари.

 1. JONSIBAL GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена на побарување

 1. PRIOR DESIGN GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена на побарување

 1. SARD TUNING GR SUPRA WIDEBODY KIT

Цена – 120.000 долари (заедно со автомобилот)

Check Also

Дакар 2021: 14та Дакар титула за „Г-дин Дакар“

Француската офроуд легенда Стефан Петерхансел дојде до рекордна 14-та Дакар титула, откако победи на 2021 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *