Wednesday , January 22 2020
Breaking News
Home / Latest Articles / Катастрофална незгода за Тиери Невил на Рели Чиле (ВИДЕО)

Катастрофална незгода за Тиери Невил на Рели Чиле (ВИДЕО)

После победaта на првиот брзински испит денес, Тиери Невил дојде до третата позиција од четвртата, но преживеа катастрофална незгода во која тој и неговиот совозач поминаа без повреди, но не и автомобилот…

Вака се уништува WRC автомобил од близу милион евра, за шест секунди…

Check Also

Дакар 2020 – 10 Етапа: Петерхансел: Не знам како се случи, но се загубивме!

Дури и самиот тој не може да поверува… Стефан Петерхансел е вистинска икона на Дакар …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *