Wednesday , October 17 2018
Home / Latest Articles / Кичево – Саботни тренинзи (резултати)

Кичево – Саботни тренинзи (резултати)

Кичево овој викенд е домаќин на кружната трка која воедно е втора оваа година во рамките на кружниот шампионат во автомобилизам во Македонија.

Денес беа одржани два тренинга за трите дивизии кои се возеа по 25 минути. Временските услови се доста променливи овој викенд, но сепак бевме сведоци на сува подлога во текот на тренинзите, со тоа што дождот пристигна веднаш по завршувањето на тренинзите.

Ова се резултатите од тренизните и квалификациите, но и стартниот поредок за утрешната трка:

 

Check Also

Вуков после Скопски Круг: Прекрасно е чувството да се настапи на домашна трка!

Иако како гостин на Скопски Круг, Македонскиот автомобилист Ристо Вуков одлучи да настапи на домашен …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *