Wednesday , July 18 2018
Home / Latest Articles / Кога производителите на луксузни автомобили би произведувале комбиња… (ФОТО)

Кога производителите на луксузни автомобили би произведувале комбиња… (ФОТО)

Комбе како транспортна солуција може да помогне во пренос на најразлични производи, но и како луксузен превоз на патници

Едно од најпознатите комбиња е дефинитивно Ford Transit, а веќе за луксузен транспорт подоцна излезе и моделот Vito од Mercedes со кој исто така се пренесуваат најразлични производи, но и патници.

Рускиот фотошопер Никита Аксјонов одлучи да го направи тој чекор, да направи дизајн на комбиња кои би ги произведувале производителите на луксузни автомобили.

Bugatti Chiron

Alfa Romeo

Porsche

Audi

BMW

Lexus

Infinity

Check Also

WTCR Словакиаринг: Доминацијата на Hyundai на квалификациите, се претвори во доминација на VW групацијата на првата трка

На доста топло време денес, на патеката Словакиаринг крај Братислава се одржа првата трка од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *