Wednesday , October 17 2018
Home / Latest Articles / Најава: Скопски Круг како викенд спектакл

Најава: Скопски Круг како викенд спектакл

После двете кружни трки во Кичево, овој викенд на легендарната градска патека кај Македонска Телевизија ќе се одржи третата кружна трка која се бодува за Македонскиот шампионат и за Централно Европската Зона.

Се очекуваат околу 40 возачи, од кои 10тина странски. Се е подготвено за овој натпревар, а организаторот Примо АВЈ ветува организација на високо ниво.

Ова е мапата на патеката и распоредот на тркачкиот викенд:

Check Also

Вуков после Скопски Круг: Прекрасно е чувството да се настапи на домашна трка!

Иако како гостин на Скопски Круг, Македонскиот автомобилист Ристо Вуков одлучи да настапи на домашен …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *