Tuesday , August 4 2020
Breaking News
Home / Latest Articles / На свои 4 години, Никола е најмладиот автомобилист во Црна Гора (ВИДЕО)

На свои 4 години, Никола е најмладиот автомобилист во Црна Гора (ВИДЕО)

Се работи за 4-годишниот Никола Радетиќ од Црна Гора кај кого неговиот татко Милош препознал потенцијал и решил да види како ќе се одвиваат работите во иднина.

Кратко после одлуката, ова е Никола во акција на картинг патеката во Подгорица. Запознајте го Никола Радетиќ:

https://www.facebook.com/nikola.radetic.564/videos/150938253305924/

https://www.facebook.com/nikola.radetic.564/videos/151905189875897/

https://www.facebook.com/nikola.radetic.564/videos/151525339913882/

Check Also

ТЦР Италија: Рекордна бројка од 26 возачи на стартот на втората рунда на Мизано!

Овој викенд на патеката Мизано во Италија се одржува втората рунда од Италијанскиот ТЦР шампионат, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *