Tuesday , September 22 2020
Home / Latest Articles / Ова е душата на Дакар! (ВИДЕО)

Ова е душата на Дакар! (ВИДЕО)

Дакар Рели е дефинитивно најтешкото рели на планетава. Во некој момент веќе не е важна победата, туку најважна е тимската игра и духот на релито. Овие момци го покажаа тоа. Тие се хероите на Дакар, Мика Пизано и Хе Житао!

Check Also

Вуков: Валелунга е една од најтешките патеки во Италија

Изминатиот викенд на патеката Валелунга во Италија се одржа четвртата рунда од Италијанскиот Порше Карера …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *