Thursday , October 18 2018
Home / Авто-Мото Свет / Ова е иднината во сообраќајот – Половина автомобил, половина дрон! (ВИДЕО)

Ова е иднината во сообраќајот – Половина автомобил, половина дрон! (ВИДЕО)

Погледнете го видеото и одлучете се дали би се осудиле на ваков чекор во иднина 🙂

Check Also

F1: Алонсо ја повози Карина Лау еден БРЗ КРУГ во McLaren 570S (ВИДЕО)

Погледнете ја реакцијата на Карина Лау кога се вози со еден од најдобрите возачи во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *