Wednesday , January 22 2020
Breaking News
Home / Latest Articles / Проблемот е решен – Каде да ја гледате секоја трка од Светскиот туринг куп WTCR во живо?

Проблемот е решен – Каде да ја гледате секоја трка од Светскиот туринг куп WTCR во живо?

Ова обавестување се однесува на сите љубители на Светскиот туринг куп WTCR.

Иако заморно е тоа што прави организацијата на WTCR купот со преносите во живо, на фејсбук, па потоа на јутјуб, без никакви најави, за слободни тренинзи или квалификации, овој проблем со преносите во живо на трите трки е решен.

Единствено што треба е да ја симнете мобилната апликација Mobdro и да ги следите трките на British Eurosport 1 или 2 без никаков проблем.

Check Also

Дакар 2020 – 10 Етапа: Петерхансел: Не знам како се случи, но се загубивме!

Дури и самиот тој не може да поверува… Стефан Петерхансел е вистинска икона на Дакар …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *