Monday , July 6 2020
Home / Latest Articles / Рели Златибор: Опасно излетување на минатогодишните шампиони (ВИДЕО)

Рели Златибор: Опасно излетување на минатогодишните шампиони (ВИДЕО)

Златиборското рели со кое започна рели сезоната во Србија, долго ќе го памети минатогодишната шампионска посада Александар Дучиќ/Владимир Жариќ кои со нивниот автомобил Peugeot 208 R2 имаа страшно излетување од кое за среќа излегоа неповредени, но автомобилот беше уништен.

Ова е најдобрата снимка што можевме да ја најдеме од излетувањето:

Check Also

Bugatti Pur Sport… Да, Bugatti Pur Sport

Bugatti почнува да личи на нешто. Bugatti Pur Sport почетно требаше да биде претставен на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *