Wednesday , January 22 2020
Breaking News
Home / Latest Articles / Ридска трка Крушево 2018: Слободан Трајковски апсолутен победник во Крушево

Ридска трка Крушево 2018: Слободан Трајковски апсолутен победник во Крушево

Денес на патеката Крушево се одржа третата ридска трка од државниот шампионат на Македонија на ридски патеки.

Трката помина без проблеми, со мали излетувања, а апсолутен победник со најбрзи времиња во двете трки имаше Слободан Трајковски во автомобил Југо 1300 Група А, кој исто така и на вчерашните тренинзи беше најбрз. Погледнете ги времињата од двете трки подолу, а детален извештај следува подоцна.

Трка 1

Трка 2

Check Also

Дакар 2020 – 10 Етапа: Петерхансел: Не знам како се случи, но се загубивме!

Дури и самиот тој не може да поверува… Стефан Петерхансел е вистинска икона на Дакар …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *