Wednesday , November 21 2018
Breaking News
Home / Latest Articles / СКРИЕНА КАМЕРА: Што се случува кога вашиот Убер возач ќе се појави со Lamborghini!?

СКРИЕНА КАМЕРА: Што се случува кога вашиот Убер возач ќе се појави со Lamborghini!?

Ова е едно од оние пренк видеа што имаат милионски прегледи на Youtube и се навистина интересни и забавни.

Можеби некои од вас знаат за Убер, но ќе се обидеме да го објасниме за оние што никогаш не слушнале за овој сервис. Убер е компанија, која што со својата работа започна во Соединетите Држави пред неполни 10 години и за многу кратко време доживеа вистински “бум”. Оваа компанија нуди такси и транспортни услуги на своите клиенти, кои што можат да ги нарачаат преку апликација на нивните паметни телефони.

Од друга страна, доколку имате возило што ги исполнива нормативите на компанијата, можете да се пријавите за Убер возач и да заработувате добро. Секој Убер возач добива оцена од своите муштерии, што придонесува за поквалитетни услуги.

Е сега, во следното видео ќе видите какви се реакциите на муштериите на Убер, кои што наместо очекуваниот Toyota Prius добиваат Lamborghini Huracán. Како што можете да претпоставите, највозбудени се девојките:

Check Also

WTCR: Верне со победа во првата трка, Хаф ќе мора да почека за 11-та рекордна победа

Францускиот возач Жан-Карл Верне дојде до изненадувачка победа, кој буквално ја украде од фаворитот за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *