Wednesday , April 24 2019
Home / Latest Articles / Снег на стартот на VLN Нирбургринг!

Снег на стартот на VLN Нирбургринг!

Гледајте ја трката во живо на овој линк: https://www.facebook.com/pg/TheCheckeredFlag/videos/?ref=page_internal

Check Also

WRC: Toyota ќе развиваат R5 автомобил

WRC2 категоријата во склоп на Светскиот рели шампионат станува доста возбудлива… Фактот дека оваа класа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *