Sunday , January 21 2018
Home / Latest Articles / Топ 10 СУДИРИ и НЕСРЕЌИ во 2017

Топ 10 СУДИРИ и НЕСРЕЌИ во 2017

Во следново видео ќе ги видиме најлудите 10 судири и несреќи на драг трките во Соединетите Држави.

Иако во последно време драг трките земаат замав и во Европа, ќе мораме да признаеме дека најголема популарност имаат преку Атлантикот, во Соединетите Држави и Канада. На овие трки најчесто учествуваат специјално подготвени автомобили со моќност од над 1000 коњски сили и развиваат брзини поголеми и од 350 километри на час.

При овие трки многу често се случуваат и несреќи, кои што за жал некогаш се фатални за возачите. Дечките од многу познатиот Youtube канал 1320 Видео направиле компилација од 10те најлуди судири и несреќи кои што успеале да ги уливат со нивната камера во текот на изминатата година.

Па да го погледнеме видеото:

Check Also

Koj Honda Civic Type R e подобар? EP3 против FN2 против Mugen против FK2 против FK8

Во следново видео ќе видите навистина интересна споредба помеѓу сите досегашни Honda Civic Type R. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *