Thursday , October 18 2018
Home / Latest Articles / Уште еден доказ дека рели возачите се најлуди (ВИДЕО)

Уште еден доказ дека рели возачите се најлуди (ВИДЕО)

Овој коктел на скокови и проаѓања само ќе го поддржи вашето мислење дека рели возачите се најлуди и најжестоки.

Check Also

Мартин Делев после Скопски Круг: За оваа патека потребен е сериозно подготвен автомобил!

Мартин Делев и покрај проблемите со автомобилот кои ги има низ целата година, се одлучи …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *