Monday , July 6 2020
Home / Latest Articles / 17 Rallylegend се одржа изминатиот викенд… Како тоа изгледаше? (ВИДЕО)

17 Rallylegend се одржа изминатиот викенд… Како тоа изгледаше? (ВИДЕО)

Rallylegend е посебен моторспорт евент кој се одржува секоја година, а ова беше неговото 17 издание

Оваа година, поточно изминатиот викенд во Сан Марино повторно беше пополнет бројот од 150 одбрани натпреварувачи од 24 различни земји, звучни имиња и шампиони, огромна публика и перфектна моторспорт забава.

Погледнете како изгледаше тоа оваа година, преку видеото кое следува:

Check Also

Bugatti Pur Sport… Да, Bugatti Pur Sport

Bugatti почнува да личи на нешто. Bugatti Pur Sport почетно требаше да биде претставен на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *