Thursday , May 23 2019
Home / Balkan Automoto / Avala 2018: Milos Paunovic posle pobede na Avali: “Nije bilo nemoguce da se ponovi rezultat”

Avala 2018: Milos Paunovic posle pobede na Avali: “Nije bilo nemoguce da se ponovi rezultat”

Milos Paunovic “Bambala” je inace vozac sa kruznih staza i ovo nije njegova disciplina. Ali se na ovaj potez odlucio zbog komentara mnogih kolega da rezultat sa proslogodisnje trke ne moze da ponovi.

Da bi najbolje shvatili kako je dosao do tog rezultata, procitajte njegov intervju:

“Subotnji treninzi su prosli po mene savrseno, u 2 voznje sam imao najbrza vremena sto mi je dalo mogucnost da u sutrasnju trku udjem rasterecen.

Od prvog treninga sam poceo sa jakim tempom, medjutim zbog klizave staze i losim odabirom guma ispostavilo se da nije dovoljno brzo u odnosu na proslu godinu. Medjutim na drugom treningu spustam svoje vreme za 2 sekunde i tako dolazim na nesto sitno sporije od svog rekorda,a ujedno i dosadasnjeg rekorda staze u klasi hibrid.

Na nedeljnoj trci sam krenuo dobro vec od prve voznje, odvezao izuzetno vreme 2.31.678 sto je brze od prosle godine za 1sek, na drugoj voznji sam uspeo nesto malo da spustim i tako zabelezim sigurnu pobedu i rekord u svojoj klasi.

Ovom prilikom bi svakako hteo da se zahvalim svim sponzorima i prijateljima koji su bili uz mene tokom cele sezone, pre svega na krugu, a i ovde na Avali. Posebnu zahvalnost dugujem svom tjuneru Bobanu Jankovicu BOBISI koji je uz mene tokom cele sezone i koji mi je napravio izuzetno pouzdan i brz auto, bez njega ovaj uspeh svakako ne bi bio ostvarljiv.” izjavio je Paunovic.

Ovo je njegov onbord video:

Check Also

Возбудлив старт на сезоната во Кичево (Извештај)

Со првата трка одржана на патеката во Кичево, започна шампионатот на Македонија во автомобилизам Како …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *