Wednesday , February 20 2019
Home / Balkan Automoto / 5 minuta sa Vasilijem Jaksicem

5 minuta sa Vasilijem Jaksicem

Nakon osvajanja titule sampionata Centralno Evropske Zone, mladi Vasilije Jaksic ne krije kako je doslo do ovoga, a takodje otkriva svoju najvecu zelju u buduce.

Rubrika, 5 minuta sa sampionom:

-Dosadasnji uspijeh?

Oko 40tak pehara od početka karijere koja je počela 2016 godine, brojne pobjede, rekordi, titula sampiona Crne Gore kao i Centralno Evropske Zone.

-Kakvi su planovi i zelje?

Planovi i zelje su kao i od prvog dana veoma velike. Nakon sto sam postao prvak Centralne Evrope na brdu ove godine, sledece sezone zelim da osvojim najveci i najbolji Evropski sampionat koji postoji ( EHCC ), tacnije European HillClimb Championship i upisem se u istoriju kao prvi Crnogorac kojem je to pošlo za rukom.

-Kako si otkrio i zavolio sportski automobilizam i voznju?

Ljubav prema automobilizmu i voznji mi je prenio stariji brat Milan kada me je stavio za volan automobila sa svega 7 godina. Od tada je sve pocelo i nadam se da neće nikad ni prestati.

-Sta volis da radis pored voznje i koliko ti treniranje uzima vremena?

Pored voznje volim da radim svasta. Da pomazem i radim u svojoj porodicnoj firmi Mondo Verde koju je osnovao dugo godina unazad moj otac Milovan. Da izlazim, setam, treniram, slusam muziku jer me jako inspiriše i motiviše.

Sto se tice treniranja pred moj trkacki nastup odavno sam vec poznat narodu kao veoma posvecen i disciplinovan vozac sto znaci da treniram jako puno i da, oduzima mnogo vremena ali zato su rezultati sjajni.

Check Also

WTCR: Team Mulsanne продолжува на Светската сцена

Team Mulsanne и оваа сезона ќе настапи со два автомобили Alfa Romeo Giulietta TCR во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *