Thursday , May 23 2019
Home / Balkan Automoto / 5 minuta sa Vasilijem Jaksicem

5 minuta sa Vasilijem Jaksicem

Nakon osvajanja titule sampionata Centralno Evropske Zone, mladi Vasilije Jaksic ne krije kako je doslo do ovoga, a takodje otkriva svoju najvecu zelju u buduce.

Rubrika, 5 minuta sa sampionom:

-Dosadasnji uspijeh?

Oko 40tak pehara od početka karijere koja je počela 2016 godine, brojne pobjede, rekordi, titula sampiona Crne Gore kao i Centralno Evropske Zone.

-Kakvi su planovi i zelje?

Planovi i zelje su kao i od prvog dana veoma velike. Nakon sto sam postao prvak Centralne Evrope na brdu ove godine, sledece sezone zelim da osvojim najveci i najbolji Evropski sampionat koji postoji ( EHCC ), tacnije European HillClimb Championship i upisem se u istoriju kao prvi Crnogorac kojem je to pošlo za rukom.

-Kako si otkrio i zavolio sportski automobilizam i voznju?

Ljubav prema automobilizmu i voznji mi je prenio stariji brat Milan kada me je stavio za volan automobila sa svega 7 godina. Od tada je sve pocelo i nadam se da neće nikad ni prestati.

-Sta volis da radis pored voznje i koliko ti treniranje uzima vremena?

Pored voznje volim da radim svasta. Da pomazem i radim u svojoj porodicnoj firmi Mondo Verde koju je osnovao dugo godina unazad moj otac Milovan. Da izlazim, setam, treniram, slusam muziku jer me jako inspiriše i motiviše.

Sto se tice treniranja pred moj trkacki nastup odavno sam vec poznat narodu kao veoma posvecen i disciplinovan vozac sto znaci da treniram jako puno i da, oduzima mnogo vremena ali zato su rezultati sjajni.

Check Also

Возбудлив старт на сезоната во Кичево (Извештај)

Со првата трка одржана на патеката во Кичево, започна шампионатот на Македонија во автомобилизам Како …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *