Friday , July 10 2020
Home / Latest Articles / TCR Европа: Во живо од Ошерслебен

TCR Европа: Во живо од Ошерслебен

Овој викенд караванот на TCR Eвропа се сели на Германската патека Ошерслебен

Нашиот единствен претставник Виктор Давидовски после летната пауза се враќа заедно со неговиот PSS Racing Team на уште една тркачка авантура во која целта е поголем број на бодови.

На патеката ќе се најдат 28 возачи, на кои денес на програмата ќе им бидат два слободни тренинзи. Подолу, погледнете го во живо првиот слободен тренинг:

Check Also

Седум Македонски возачи на „Ридска Трка Кула“ во Косово

Овој викенд како дел од календарот на Централно Европска Зона се вози првата ридска трка …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *