Monday , August 19 2019
Home / Latest Articles / WRC: Зошто е Рели Мексико едно од најопасните? Он-борд видео Себастиен Ожие

WRC: Зошто е Рели Мексико едно од најопасните? Он-борд видео Себастиен Ожие

Ова видео е најдобар пример зошто Рели Мексико е едно од најопасните во календарот

Ова е онборд видео од шејкдаунот, со Себастиен Ожие позади воланот на Citroen C3 WRC. Во ова видео точно можете да ја простудирате комплексноста на ова рели.

Забележете ја конфигурацијата и подлогата на патеката, а тоа ќе ви биде одговор на прашањето зошто толку возачи имаа проблеми со кинење на гуми, механички и проблеми со електрониката…

Подолу, погледнете го видеото од вториот ден и донесете конечен заклучок, дали се сложувате со нас дека ова влегува во топ-5 најтешки рунди во календарот оваа година.

Check Also

WRC Финска: Танак во водство, неговите тимски колеги во проблеми

Возачот на Toyota От Танак ја зголеми предноста на Рели Финска, но неговите колеги наидоа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *