Monday , August 19 2019
Home / Автомобилизам / WRC Корзика: Топ моменти од првиот ден (ВИДЕО)

WRC Корзика: Топ моменти од првиот ден (ВИДЕО)

Погледнете ги топ моментите од првиот ден на Рели Корзика

Check Also

TCR Европа: Голема победа за Андреас Бекмен на Ошерслебен

Шведскиот возач Андреас Бекмен дојде до голема победа, прва во неговата кариера во ова натпреварување, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *