Sunday , January 20 2019
Home / Latest Articles / WRC: Погледнете ги најинтересните моменти од досегашните случувања на Рели Каталуња! (ВИДЕО)

WRC: Погледнете ги најинтересните моменти од досегашните случувања на Рели Каталуња! (ВИДЕО)

Во видео материјалот кој следува погледнете што се случуваше на шејкдаунот, првиот и вториот ден од Рели Каталуња.

Моментално во водство се наоѓа Јари-Мати Латвала, кој воедно е четвртиот различен лидер на ова драматично рели, додека за борба за подиумот нема да се откажат сонародниците Себастиен Ожие и Себастиен Леб кој моментално во очи на последниот ден се наоѓаат на втората и третата позиција.

Check Also

Дакар 2019: Видео материјал од 8-та етапа

Осмата етапа на Дакар 2019 беше најавена како најтешка и најпроблематична. Тоа се докажа дека …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *