Wednesday , February 19 2020
Home / Latest Articles / WRC: Себастиен Ожие (Toyota Yaris WRC), тест Монте Карло (ВИДЕО)

WRC: Себастиен Ожие (Toyota Yaris WRC), тест Монте Карло (ВИДЕО)

Шест дена имаме до рели Монте Карло и стартот на 2020 сезона, а возачите и тимовите на големо тестираат

Во следното видео ќе можете да погледнете доста интересен видео материјал од тестирањето на шесткратниот шампион Себастиен Ожие во новиот тим на Toyota… Уживајте.

Check Also

WRC: Танак најбрз на бизарниот шејкдаун во Шведска

На денешниот прв ден од Шведското рели гледаме бизарни кадри… Шведско снежно рели без снег, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *