Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Вечната гума на Michelin на која не и треба воздух и не се троши (ВИДЕО)

Вечната гума на Michelin на која не и треба воздух и не се троши (ВИДЕО)

Фабриката за гуми Michelin не запира со иновации…

Тие моментално работат на гума на која не и треба воздух и нема потреба од замена бидејќи е принтана на 3Д принтер. Кога ќе се потроши контакт површината, 3Д принтер веднаш ја обнувува. Исто

на Мишелин гумата не и треба воздух бидејќи е принтана на 3Д принтер и нема потреба од замена. Исто така контакт површината може да се менува според временските услови. Гумата е направена од природни би0-разградливи материјали.

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *