Home / Авто Свет / Војна во влечење: Тенк против Трактор

Војна во влечење: Тенк против Трактор

Следново видео е компилација од најлудите војни во влечење, но најлудата помеѓу нив е онаа на тенк и трктор.

Станува збор за едно од најпрегледуваните видеа на Youtube, па затоа решивме да го споделиме со вас. Сега нема да се оптеретуваме со техничките податоци и карактеристики на учесниците во овие војни нa влечење (tug of war), туку само ќе се опуштиме и ќе уживаме. Ќе видите битки помеѓу тенк и трактор, помеѓу парни локомотиви, помеѓу камиони, багери…. и што уште не!

Да ги погледнеме видеото:

About vladimir

Check Also

Претставен е 2022 992 Porsche 911 GT3; 9000 вртежи во минута и под 7 минути на „Зелениот Пекол“

Веќе подолго време се очекуваше, а после месеци тестирање пристигна. Дами и господа ова е …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *