Saturday , June 19 2021
Home / Авто-Мото Свет / Војна во влечење: Tesla Model X против Hummer H2

Војна во влечење: Tesla Model X против Hummer H2

Во следново видео ќе видиме уште една интересна војна во влечење, овој пат помеѓу Tesla Model X и Hummer H2.

Кога станува збор за војна во влечење, се се сведува на две работи: кое возило може да даде поголема моментална моќ и кое има подобра тракција. Бидејќи овој начин на битка стана многу популарен низ целиот свет, сведоци сме на многу интересни битки од овој тип. Некои од нив завршуваат со очекуван резултат, но некои од нив можат многу да не изненадат.

Овој пат станува збор за две многу различни возила, Tesla Model X и Hummer H2, што ветува навистина интересна битка. Електричен автомобил против супер-теренец:

Check Also

На вечера во воена зона? Со блиндираниот BMW X7 го можете тоа

Ако барате блиндиран луксуз, овде ќе го најдете… За оние кои бараат луксуз и заштита …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *