Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Дакар 2020: 3 етапа, резултати и видео материјал

Дакар 2020: 3 етапа, резултати и видео материјал

Третата етапа Неом – Неом донесе многу возбудувања, но и неколку откажувања.

Додека во моментов трае четвртата етапа, да се потсетиме на третата етапа. Неколку моторциклисти го завршија овогодинешното издание, додека двајца претенденти за подиум кај автомобилите исто така мораа да се откажат, Шеик Калид Ал Касими го преврте својот автомобил, додека Владимир Василев и неговиот совозач буквално се извлекоа од запалениот автомобил и гледаа од страна како гори немоќни да направат било што…

Подолу погледнете го видео материјалот и моменталниот пласман кај возачите:

Моторцикли/Квадови

Автомобили/SSV

Камиони:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *