Home / Latest Articles / Дали 2022 Lada Niva Legend го оправдува легендарното име?

Дали 2022 Lada Niva Legend го оправдува легендарното име?

Што е најважно, дали ја оправдува платената цена…

Lada Niva дефинитивно еволуираше во последните неколку години. Тоа се гледа од дури двата различни модели кои се направени. За Lada, доста. Постојат Niva Travel која е поцивилизирана верзија и што е најважно многу поевтина од моделот Niva Legend која е модернизирана верзија на класичниот теренец.

Момците од Carwow одлучија да го тестираат моделот Legend 2021, а исто така според нивното видео, овој модел се очекува многу скоро да излезе во јавност. Дури и хостот на овој канал призна дека од секогаш сакал да вози Lada Niva, теренец кој од секогаш им бодел во очи на луксузните производители.

About vladimir

Check Also

WRC Монте Карло: Себастиен Леб во водство, Форме со катастрофално излетување (Видео)

На прагот на својата 48 година, Себастиен Леб стана најстариот возач кој бил во водство …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *