Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / За својот 90-ти роденден, сам себе се почастил со Chevrolet Corvette C8

За својот 90-ти роденден, сам себе се почастил со Chevrolet Corvette C8

Оваа интересна приказна ни доаѓа од… Соединетите Американски Држави, нормално.

Станува збор за 90-годишникот Чак Кук од Флорида кој одлучил својот 90-ти роденден да го прослави со стил, па затоа се упатил во најблискиот салон за автомобили и си купил нов Chevrolet Corvette C8.

Секако, тој веднаш станал звезда во тамошните медиуми за кои новошечениот сопственик на Chevrolet Corvette C8 изјави дека со нетрпение очекува завршувањето на пандемијава, после што би можел целосно да ужива во сите можности кои ги нуди овој автомобил.

Зарем има некој кој не би сакал да го доживее ова?

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *