Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / „Зелениот Пекол“ (Нордшлајфе) знае да прости понекогаш (ВИДЕО)

„Зелениот Пекол“ (Нордшлајфе) знае да прости понекогаш (ВИДЕО)

Иако Нордшлајфе е патека која е позната по името „Зелен Пекол“ и не простува грешки, ова видео е за простените грешки. Да, Зелениот Пекол знае и да прости…

Погледнете го видеото подолу:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *