Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Најбрзите Хонди од САД во драг трка, со 4.000 коњски сили на асфалт! (ВИДЕО)

Најбрзите Хонди од САД во драг трка, со 4.000 коњски сили на асфалт! (ВИДЕО)

Следното видео е едно од најдобрите драг видеа досега, а сите учесници се Honda Civic автомобили и заедно располагаат со преку 4.000КС. Натпреварот е лесен, нема категории, кој е најбрз ќе слави!

Уживајте:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *