Saturday , June 19 2021
Home / Авто-Мото Свет / Ова е иднината во сообраќајот – Половина автомобил, половина дрон! (ВИДЕО)

Ова е иднината во сообраќајот – Половина автомобил, половина дрон! (ВИДЕО)

Погледнете го видеото и одлучете се дали би се осудиле на ваков чекор во иднина 🙂

Check Also

На вечера во воена зона? Со блиндираниот BMW X7 го можете тоа

Ако барате блиндиран луксуз, овде ќе го најдете… За оние кои бараат луксуз и заштита …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *