Home / Latest Articles / Овде следете ја “Трката на Шампионите” во живо!

Овде следете ја “Трката на Шампионите” во живо!

На следниот линк ќе можете да ја следите трката на шампионите во живо:

Линк 1                   Линк 2

 

About vladimir

Check Also

TCR Europe Монца: Хомола и Аскона најбрзи на слободните тренинзи, ПСС Рејсинг високо позиционирани

28-те возачи кои настапија на слободните тренинзи денес на Монца, најавија доста интересен викенд. Во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *