Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Овој кафе бар ви пружа да се возите со нивниот мебел како на картинг патека (ВИДЕО)

Овој кафе бар ви пружа да се возите со нивниот мебел како на картинг патека (ВИДЕО)

Иновативните умови немаат граница!

Класичното пиeње кафе дефинитивно стана досадна церемонија. Но не во овој кафе бар…

Морате да признаете дека треба да следиме чекори и да им побудиме идеја на следните сопственици кои би сакале да се бават со угостителство, разбивајќи ја таа веќе излитена фраза „ајде на кафе“.

Погледнете го видеото и  запрашајте се себеси дали би разбиле секојдневна монотонија на овој начин?

Погледнете во следното видео како изгледа тоа.

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *