Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / Погледнете зошто секогаш треба да го чистите снегот од покривот (ВИДЕО)

Погледнете зошто секогаш треба да го чистите снегот од покривот (ВИДЕО)

Вашата себичност може да предизвика катастрофа…

Сигурносната камера во овој автомобил ќе ви покаже што може да се случи ако сте мрзливи и не го исчистите снегот од покривот на вашиот автомобил. Да, може да летне и да удри во автомобил позади вас…

Не бидете себични, можете да одвоите уште неполна минута за чистење на снегот од покривот на вашиот автомобил. Мислее и на останатите учесници во сообраќајот.

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *