Home / Latest Articles / Рели Шоу Санта Доменика по 11 пат оваа година!

Рели Шоу Санта Доменика по 11 пат оваа година!

Единственото рели на земјена подлога, можеби и најпосетениот октански спектакл на овие простори по 11ти пат ќе се одржи на истата локација во Света Недеља крај Самобор во Хрватска.

Ова рели секоја година претставува вистински спектакл. Весела публика, сериозни рели автомобили и голема забава се клучните компоненти за еден октански спектакл.

Низ последната декада оваа трка ја посетија возачи од повеќе од 10 европски земји, а се одржува кога ќе завршат сите шампионати во рели на крајот од годината.

Овој спектакл ќе се одржи на 27 и 28 ноември (овој викенд), а пријавени се близу 100 посади. (линк за листата на пријавени)

Подолу погледнете ја програмата на викендот и најавното видео:

About vladimir

Check Also

WRC Монте Карло: Себастиен Леб во водство, Форме со катастрофално излетување (Видео)

На прагот на својата 48 година, Себастиен Леб стана најстариот возач кој бил во водство …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *