Home / Latest Articles / Ридска трка Крушево 2018: Слободан Трајковски апсолутен победник во Крушево

Ридска трка Крушево 2018: Слободан Трајковски апсолутен победник во Крушево

Денес на патеката Крушево се одржа третата ридска трка од државниот шампионат на Македонија на ридски патеки.

Трката помина без проблеми, со мали излетувања, а апсолутен победник со најбрзи времиња во двете трки имаше Слободан Трајковски во автомобил Југо 1300 Група А, кој исто така и на вчерашните тренинзи беше најбрз. Погледнете ги времињата од двете трки подолу, а детален извештај следува подоцна.

Трка 1

Трка 2

About vladimir

Check Also

Забрзувањето на Ferrari 812 Competizione; V12 агрегат на 9.000 вртежи во минута (ВИДЕО)

Звукот на автомобилите зависи од локацијата. V8 звукот е дефиниција за уживање во Америка и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *