Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / СКРИЕНА КАМЕРА: Што се случува кога вашиот Убер возач ќе се појави со Lamborghini!?

СКРИЕНА КАМЕРА: Што се случува кога вашиот Убер возач ќе се појави со Lamborghini!?

Ова е едно од оние пренк видеа што имаат милионски прегледи на Youtube и се навистина интересни и забавни.

Можеби некои од вас знаат за Убер, но ќе се обидеме да го објасниме за оние што никогаш не слушнале за овој сервис. Убер е компанија, која што со својата работа започна во Соединетите Држави пред неполни 10 години и за многу кратко време доживеа вистински “бум”. Оваа компанија нуди такси и транспортни услуги на своите клиенти, кои што можат да ги нарачаат преку апликација на нивните паметни телефони.

Од друга страна, доколку имате возило што ги исполнива нормативите на компанијата, можете да се пријавите за Убер возач и да заработувате добро. Секој Убер возач добива оцена од своите муштерии, што придонесува за поквалитетни услуги.

Е сега, во следното видео ќе видите какви се реакциите на муштериите на Убер, кои што наместо очекуваниот Toyota Prius добиваат Lamborghini Huracán. Како што можете да претпоставите, највозбудени се девојките:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *