Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / СОЦИЈАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Би ја менувале ли вашата девојка за Ferrari (ВИДЕО)

СОЦИЈАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Би ја менувале ли вашата девојка за Ferrari (ВИДЕО)

Дали би ја менувале вашата девојка за Ferrari доколку добиете таква понуда?

Познатиот Youtube-ер Џои Саладс се решил да направи социјален експеримент со кој што  сака да провери дали постои вистинска љубов или материјалните работи се на прво место во денешново општество. Но исто така сака да добие и што повеќе прегледи на Youtube и мислам дека добро успева во тоа.

Џои им пристапува на еден пар кој што случајно поминува покрај неговото Ferrari 458 и на момчето му дава понуда “што не може да ја одбие”! Тој му нуди да ја замени неговата девојка за Ferrari! И оттука започнува целата драма и излегуваат на виделина многу работи!

Што ќе се случи понатаму и дали момчето ќе ја прифати оваа понуда и каква ќе биде реакцијата на девојката по одлучата на момчето? Останува да го погледнете видеото за да дознаете:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *