Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Со 300 км/ч во сообраќај во блиска иднина? (ВИДЕО)

Со 300 км/ч во сообраќај во блиска иднина? (ВИДЕО)

Огромен број на планови следуваат во блиска иднина. Бевме, сме и ќе бидеме сведоци на многу изуми колку и да изгледаат невозможни…

Во следното видео ќе се запознаете со начинот на транспорт во иднина. Со 300км/ч низ густ сообраќај звучи лудо, но не за долго. Иднината носи со себе неверојатни изуми на технолошко ниво.

Затоа, очекувајте и незамисливи работи, бидејќи сепак се е до личната перцепција дали би можеле сето ова да го прифатиме кога ќе станеме дел од него.

Сообраќајот станува се погуст и отежнат, а технологијата се понапредна, па затоа очекуваме да се најде брзо решение…

Погледнете го видеото:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *