Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Според науката, ова е најбрзиот начин да ги одмаглите ветробранските стакла наутро (ВИДЕО)

Според науката, ова е најбрзиот начин да ги одмаглите ветробранските стакла наутро (ВИДЕО)

Заштедете време и нерви наутро…

Во овој зимски период, според голем број на возачи најголем проблем е одмрзнувањето на ветробранските стакла, но откако ќе го направите тоа настапува она на што не му давате големо значење. Тоа е моменталното замаглување од внатрешна страна откако ќе влезете во автомобилот.

Не би имало никаков проблем доколку имате греачи на ветробранското стакло. Но вие кои немате, ова е за вас. Подолу во видеото извесен Марк Робер објаснува детално околу одмаглувањето со научни факти, што ќе ви помогне уште побрзо од греачите на стакла.

Употребете го вашиот англиски јазик и нека овој проблем стане историја:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *