Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Тест на снег; Audi Quattro против Bmw Xdrive против Mercedes 4matic (ВИДЕО)

Тест на снег; Audi Quattro против Bmw Xdrive против Mercedes 4matic (ВИДЕО)

Наближува вистинската зима, а со неа и снегот и снежните лудории.

Независно од тоа каков автомобил поседувате, дефинитивно ќе имате прилика да се соочите со снежна подлога. Тоа како ќе се соочите со неа, зависи каков автомобил возите. Некој е добар за таа цел, но некој тешко се однесува на снег.

Во овој случај главни актери во оваа споредба се Тест на снег; Audi Quattro, Bmw Xdrive и Mercedes 4matic.

Доколку сте сопственик на еден од овие популарни Германски автомобили, се кладиме дека би сакале веднаш да дознаете кои се перформансите на вашиот автомобил на снег…

Се тоа ќе го погледнете во следното видео, во кое јасно може да се види кој автомобил како се соочува со снежна подлога.

Не зборуваме за тоа кој автомобил е подобар, побрз, поудобен, поскап или полуксузен, туку во ова обраќање го претставуваме автомобилот кој најдобро се соочува со снежна подлога.

Audi Quattro, Bmw Xdrive, Mercedes 4matic во снежна акција!

Да погледнеме:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *