Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Туниран Nissan GT-R блуе оган на динамометар

Туниран Nissan GT-R блуе оган на динамометар

Фрлањето оган низ издувниот систем е како јагода на шлагот за тунираните автомобили како овој Nissan GT-R доработен од Alpha.

Не само што станува збор за многу брз автомобил за драг трки туку и за многу гласен, благодарение на Armytrix издувниот систем. Многу добро знаеме дека сите автомобили со Armytrix издувен систем звучат како да се наоѓате на бојно поле под рафален оган.

Покрај огромните огнени јазици, големо задоволство преставува и удирањето и пукањето додека се менуваат брзините на овој Nissan GT-R.

Па да го погледнеме видеото и се надевам тоа ќе прставува големо уживање за вас:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *