Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Фрустрирачки е кога не можете да најдете паркинг место… (ВИДЕО)

Фрустрирачки е кога не можете да најдете паркинг место… (ВИДЕО)

На колкумина од вас им дошло преку глава од недостаток на паркинг место?

Секојдневното барање на паркинг место може да биде доста стресна и фрустрирачка ситуација. Иако ова се случува во Кина, не сме далеку од вакви моменти во иднина ниту кај нас со секојдневните борби за паркинг места настанати поради екстремно лошиот урбанистички план…

Зачувајте ги вашите нерви ако сте биле на границата на губење на самоконтрола како овој човек во видеото, не дека ќе се реши проблемот, но сепак…

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *