Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Што се случува кога ќе ставите Кока Кола во резервоарот на автомобил? (ВИДЕО)

Што се случува кога ќе ставите Кока Кола во резервоарот на автомобил? (ВИДЕО)

Кога автомобилот ви е при крај, можете да си поиграте со него пред камера…

После сите искуства кои сме ги имале, може да се каже дека оној неодоливиот и крајно нездрав напатиок Кока Кола претставува хемиско чудо кој се употребува во голем број на ситуации поради големото количество на шеќер кое го содржи, но и газираноста која помага во одглавување на запечени штрафови, отстранување на дамки од облека и слично.

Овој пијалок може да послужи за многу работи, но исто така може и да расипе доста доколку се користи како замена за гориво. Оние кои го знаат составот на овој напиток автоматски знаат дека доколку се помеша со гориво се случува катастрофа.

Токму тоа е претставено во ова видео во кое ќе погледнете како умира автомобил во допир со пијалокот на 20-тиот век. За тестот е користен автомобил BMW 325i од 2003 година.

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *